Tuinonderhoud door Hof van Hattem

Een groot deel van onze activiteiten bestaat uit tuinonderhoud en tuinrenovatie. Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het onderhouden van uw tuin van groot belang. Het onderhouden van een tuin bestaat uit meer dan alleen schoffelen. Wat wij onder goed tuinonderhoud verstaan is: het in stand houden van wat in fraaie harmonie is aangelegd. Dat betekent snoeien, scheuren, onkruid verwijderen, grasmaaien, advies geven, bemesten, ongedierte bestrijding en nog veel meer. Heeft u zelf geen tijd voor het onderhouden van uw tuin, of heeft u geen groene vingers? Of heeft u wellicht gewoon geen zin? Schakel dan Hof van Hattem in voor uw tuinonderhoud.

Periodiek tuinonderhoud

Tuinonderhoud moet met enige regelmaat gebeuren. Een keer per jaar uw tuin opnieuw verzorgen heeft vaak niet zoveel zin. Periodiek onderhoud is beter voor uw tuin en zorgt ervoor dat uw tuin gedurende het hele jaar er netjes en verzorgd bij ligt. Met veel van onze klanten hebben wij de afspraak om een paar keer per jaar flink de tuin door te gaan. Wij kunnen eventueel ook het volledige onderhoud van u overnemen. Zo heeft u nooit meer omkijken naar uw tuin. Het enige dat u dan namelijk nog hoeft te doen is genieten! Met Hof van Hattem ligt uw tuin er het gehele jaar mooi bij.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Naast tuinonderhoud bij mensen thuis doen we ook tuinonderhoud voor bedrijven. Wij kunnen dit zowel op contractbasis voor uw bedrijf doen, maar ook op aanvraag. Door het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin aan ons uit te besteden kunt u zich volledig concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. U weet dan namelijk zeker dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd bij ligt. Dat wekt ook een goede indruk over uw bedrijf. Voor het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin kunnen we in de winter gladheidsbestrijding toepassen en dakgoten en straatkolken schoonmaken. In de andere seizoenen kunnen we ook gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien en blad verwijderen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op onze site in, bel ons op 038 3377956 of stuur ons een mailtje. We zullen altijd binnen 2 werkdagen op uw bericht reageren.

Hof van Hattem - Tuinonderhoud TuinonderhoudHof van Hattem - Tuinonderhoud TuinonderhoudHof van Hattem - Tuinonderhoud TuinonderhoudHof van Hattem - Tuinonderhoud TuinonderhoudHof van Hattem - Tuinonderhoud TuinonderhoudHof van Hattem - Tuinonderhoud Tuinonderhoud

Gratis adviesgesprekOfferte aanvragen

Foto's

Hof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - Tuinaanleg

Meer foto's

Downloads