Hof van Hattem - Hovenier

Tuinarchitect in Hasselt

Kan uw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Of bent u net verhuisd en wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen en inrichten? Hof van Hattem kan u als tuinarchitect in Hasselt en omgeving helpen bij de inrichting, het ontwerp en de verzorging van uw tuin. U kunt bij ons terecht voor een compleet ontwerp van uw tuin, voor een verzorger van uw bomen of voor een hovenier. Hof van Hattem kan u met ruime ervaring helpen met alles op het gebied van tuinen en groen.

Wie zijn wij?

Hof van Hattem richt zich op een aantal aandachtspunten: persoonlijk contact, kwaliteit, creativiteit, kwantiteit en betrouwbaarheid. Dit kunt u dan ook altijd van ons verwachten wanneer wij voor uw tuin aan de slag mogen. Met ruime ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, bomen kappen en bomen snoeien zijn wij inzetbaar voor diverse zaken rondom uw tuin. Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038-3377956 .

Onze werkwijze

Wij kijken altijd precies naar uw wensen en passen daar onze werkwijze op aan. Wanneer u ons inschakelt als tuinarchitect in Hasselt en omgeving kunt u de volgende werkwijze van ons verwachten:

  • Wij starten met een oriënterend gesprek, zodat we samen bekijken wat uw wensen zijn. Zo weten wij precies wat bij u en uw tuin past.
  • Na het oriënterend gesprek, maken wij een tuinschets. Hier gaan wij net zolang mee door totdat u tevreden bent. U kunt uiteraard telkens feedback geven.
  • Wanneer de tuinschets akkoord is, wordt deze uitgewerkt tot een full color tuinontwerp met eventueel een beplantingsplan.
  • Wilt u nog beter zien hoe het tuinontwerp eruit ziet? Dan kunnen wij naar wens ook een 3d-tuinontwerp laten maken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag de diverse mogelijkheden horen wat betreft een tuinarchitect in Hasselt en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Hof van Hattem. Wij adviseren u graag over onze werkwijze en kunnen u ook direct een offerte geven. Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons. Wij kijken er naar uit!

Hof van Hattem - Tuinonderhoud… Tuinonderhoud…Hof van Hattem - Tuinaanleg… Tuinaanleg…Hof van Hattem - Boomverzorging… Boomverzorging…Hof van Hattem - Optimale tuinbeleving.. Optimale tuinbeleving..Hof van Hattem - Sfeervolle beplanting… Sfeervolle beplanting…Hof van Hattem - Onderhoud en aanleg van vijvers… Onderhoud en aanleg van vijvers…

Gratis adviesgesprekOfferte aanvragen

Hebt u een vraag?

Over de mogelijkheden van Hof van Hattem? Vul onderstaand formulier op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam
Uw email
Uw bericht
Foto's
Hof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - TuinaanlegHof van Hattem - Tuinaanleg

Meer foto's

Downloads